1993 óta vagyunk magunk is vállalkozók az üzleti élet sok területén így nem csak a könyvelésben, de a vállalkozói oldalon is megvannak a tapasztalataink.
1996 ban alapítottuk az első könyvelőirodánkat.
Átfogó ismeretekkel rendelkezünk a kisvállalati működés és az adóoptimalizálás terén.
A probléma helyett mi a megoldásokat keressük.

Magunknak is elegünk van a kukacos könyvelőkből, hivatalnokokból, ugyanakkor fontosnak tartjuk a precízséget.
Mi sosem fogunk pecsétet követelni öntől, ha azt a törvény nem írja elő, met mi hiszünk a jelen kor vívmányaiban. 
(Egy számla sok esetben aláírás és pecsét nélkül is hiteles, mégis lépten nyomon pecsétet követelő cégekbe, könyvelőkbe botlunk)
A szótárunkból hiányzik az "azt nem lehet" kifejezés, nálunk legfeljebb azt hallja, hogy "azt úgy nem lehet". Ez a különbség önnek is sokat spórolhat.
Egy vállalkozás fontos része egy adó és számviteli törvényeknek teljesen megfelelő precíz szakszerű könyvelés. Egy jó könyvelő nagy segítséget nyújthat Önnek cége fellendítésében is, hisz gondot vesz le a válláról és pénzt és időt spórol meg önnek. Nekünk ez a küldetésünk.
Hiszünk abban, hogy nem kell önnek mindenhez értenie, van amit érdemes szakemberekre bízni. 

 
Figyelem! Új cég alapítása esetén célszerű előre kiválasztani a könyvelőt, és vele egyeztetve megalapítani a vállalkozást, hogy Ön a legoptimálisabbat tudja kiválasztani a lehetőségek közül. Munkánkat szoros együttműködésben végezzük szerteágazó tapasztalatokkal rendelkező ügyvéd partnerünkkel, aki segítségére lehet a cégalapításban is. 
 
Könyvelőirodánkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy különböző méretű vállalkozásoknak nyújtsunk teljes körű szolgáltatást, hosszú távon, magas szakmai színvonalon. Feladatunk, hogy gyorsan, lelkiismeretesen, barátságos körülmények között segítsük a vállalkozók munkáját. Meghosszabbított munkaidőben, késő délután és este is fogadjuk ügyfeleinket, ha időbeosztásuknak ez felel meg. Szükség esetén pénzügyi feladatokat, a könyvelésen túlmutató adminisztrációs munkát is átvállalunk ügyfeleinktől.
 
Javaslatokat teszünk számlázóprogramjára, ügyviteli rendszerére is, amennyiben ezt a vállalkozása megkívánja.
 
Mobiltelefonflottánkhoz csatlakozva olcsóbbá vállik a kommunikáció.

Hírlevél

Legyen mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Feliratkozás Mizu Könyvelőiroda hírlevele hírcsatornája csatornájára

Rólunk

 
 
 
▲ Teteje