Minden cég egyedi, így a feladatok is különbözőek ezért az áraink mindíg egyedi megállapodás alapján kerülnek kialakításra, de irányadónak azért leírunk pár árat:

BT. és KFT. esetén:

Havi könyvelési díj: 35.000,- Ft/hó-tól
(tartalma:havonta~ 10 könyvelési tétel, 1 fő bérszámfejtése, év közi bevallások készítése, 1 óra konzultáció/hó)
A vállalkozásonként egyedi plusz munkák, a különböző adatszolgáltatási igények, és a könyvelésen felüli további feladatok nagyon eltérő időt vesznek igénybe, ezért minden Ügyfelünknek személyre szabottan állapítjuk meg a szolgáltatásunk díját. Nem számítunk fel díjat igénybe nem vett szolgáltatásokért, olyan munkákért amikre az Ön vállalkozásának nincsen szüksége, Nem ígérünk piaci ár alatti díjakat sem, amelyek mellé mindenért külön összegeket lehet kérni. Szeretnénk olyan korrekt díjat kialakítani, amely mindkét fél számára elfogadható.  

Alkalmazott számfejtése: 3.500,- Ft/hó
(tartalma: belépéskori munkálatok, számfejtés, bérpapír, havi bevallás készítése, munkáltatói igazolás, kilépéskori munkálatok )

SZJA bevallás elkészítése egyedi árazással (csak egy bejelentett munkahelye van vagy más jövedelem is van, stb.) a bonyolultságtól függően megegyezés szerint.

Könyvviteli zárlat: + 1 havi átlag könyvelési díj

----------------------------------

Egyéni vállalkozóknak illetve egyéb gazdasági forma esetén sajátosságuk miatt az árak külön megbeszélés szerint kerülnek meghatározásra.

Az árak ÁFA nélkül értendőek, de Áfa körön kívüli cégek esetén Áfa mentesen is tudunk számlázni. 

Hírlevél

Legyen mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Feliratkozás Mizu Könyvelőiroda hírlevele hírcsatornája csatornájára

Árak

 
 
 
▲ Teteje